Skip to content
Menu

Algemene voorwaarden

Westerhonk Bv, media – communicatie en coaching is gevestigd te:

Zwaagdijk 278

1682 NS, Zwaagdijk-Oost, Nederland

KVK nummer: 37130798

 

 1. Commercialwinkel en Voiceoverwinkel handelt en werkt uit naam van Westerhonk BV,  Media – communicatie en coaching.
 2. Door uw opdracht te laten uitvoeren door Commercialwinkel en Voiceoverwinkel is de opdrachtgever gehouden aan de algemene voorwaarden van Westerhonk BV, Media – communicatie en media zoals omschreven op deze pagina.
 3. De partij/persoon die Commercialwinkel en Voiceoverwinkel een opdracht geeft is de wettelijke opdrachtgever. Ook al is hij/zij een tussenpersoon en handelt hij/zij voor een andere partij.
 4. Boekingen: wij hanteren regels over boekingen. De doorgegeven beschikbaarheid blijft 24 uur geldig. Als wij na 24 uur niets van de opdrachtgever hebben vernomen, zijn wij vrij om een andere opdracht aan te nemen.
 5. Als de opdrachtgever en Commercialwinkel en Voiceoverwinkel een datum en tijd zijn overeengekomen, houden wij ons aan die afspraak en doen wij er ons uiterste best voor dat de sessie/opname perfect verloopt. De opdrachtgever kan de sessie/ opname 48 uur van te voren kosteloos opzeggen. In geval van annulering 36 uur voor aanvang van de opname, wordt 25% van de afgesproken kosten van de opname in rekening gebracht. In geval van annulering 24 uur voor aanvang van de opname, wordt 50% van de afgesproken kosten van de opname in rekening gebracht. In geval van annulering 12 uur of minder voor het begin van de opname, wordt 75% van de afgesproken kosten van de opname in rekening gebracht.
 6. Na opname en levering krijgt de opdrachtgever een factuur uit naam van Westerhonk BV. Deze moet binnen twee weken en voor de vervaldatum voldaan zijn.
 7. Indien de opdrachtgever zich niet houdt aan de betalingstermijn heeft Westerhonk BV het recht de incassokosten plus het wettelijke bepaalde kredietpercentage aan hem/haar door te berekenen en indien van toepassing, de ingesproken tekst van ieder denkbaar medium te laten verwijderen. Eveneens op kosten van de opdrachtgever.
 8. Tegen betaling van de overeengekomen tarieven heeft de opdrachtgever het recht om ingesproken teksten voor commercials één jaar te gebruiken. Bij langere uitzending is de opdrachtgever gehouden aan een meldingsplicht plus het betalen van een jaarlijkse repeat-fee / herhalingsgage van 50% van de originele prijs
 9. In geval van een commercial moet de opdrachtgever vooraf aangeven voor welke radio- en/of tv-zender de tekst en/of opname gebruikt gaat worden en duidelijk aangeven of het om een lokale, regionale of landelijke zender gaat. Een lokale zender is een zender die in hooguit twee gemeenten officieel te ontvangen is. Een regionale spot is alles wat daarbuiten valt en binnen twee (2) provincies te ontvangen is. Westerhonk BV spreekt van landelijk als het gaat om drie of meer provincies.
 10. De opdrachtgever moet altijd aangeven waar een door Westerhonk BV geschreven tekst/ opname voor gebruikt gaat worden en op welk medium.
 11. Opdrachtgevers dienen een factuuradres op te geven, maar dit mag géén postbusnummer zijn. Alle prijzen op de website zijn exclusief 21% BTW.
 12. De opdrachtgever dient de teksten compleet en foutloos aan te leveren. Uiteraard is het mogelijk een tekst door Westerhonk BV te laten aanpassen. Hiervoor wordt van te voren een tarief afgesproken.
 13. Alle teksten die worden aangeleverd moeten zijn voorzien van een duidelijke briefing wat betreft de tone of voice, uitleg bij uitspraak van niet reguliere woorden/uitspraken, lengte van de opname, technische specificaties. Indien de opdrachtgever onvoldoende informatie geeft, zullen retakes doorberekend worden.
 14. Het is niet toegestaan om als demo/stemvoorbeeld bedoelde opnames te gebruiken voor producties en uitzending.
 15. Het is niet toegestaan eerder door onze voiceovers ingesproken teksten te gebruiken voor andere producties, er nieuwe commercials/promo’s van te maken, of voor andere doeleinden te gebruiken dan waar ze oorspronkelijk voor zijn ingesproken.
 16. Spreekfouten worden altijd kosteloos verbeterd.
 17. De opdrachtgever is zelf verantwoordelijk voor uitzending van door ons geproduceerde commercials.
 18. Bij het schenden van auteursrechten is de opdrachtgever is altijd aansprakelijk.