Skip to content
Menu

Opdrachtgevers

Hallo opdrachtgever

Natuurlijk wil jij je bedrijf of dienst stevig in de markt zetten én houden! Adverteren op radio en tv geeft jouw bedrijf een enorme boost! Met een radio / tv / internet / social media – commercial bereik je in één klap een heel groot publiek. En door de juiste kanalen te kiezen komt de boodschap vanzelf bij de juiste doelgroep terecht. Daarom is adverteren op radio en tv altijd een goed idee!

Betaalbaar en transparant

Omdat wij – net als jij – ondernemers zijn, begrijpen wij dat je best wat over hebt voor een goede commercial. Maar het moet wel betaalbaar blijven. Onze prijzen zijn transparant en onze producten betaalbaar. Geen geheimzinnig gedoe, maar een simpel overzicht van wat een commecial je gaat kosten.  Je ziet het op de pagina prijzen.

We doen het samen

Een commercial laten maken door Commercialwinkel wil zeggen dat je overal bij betrokken én geholpen wordt.

  • het bedenken van de commercial
  • het schrijven van een pakkende tekst die past bij jou en je bedrijf
  • het kiezen van de voiceover en de muziek
  • het kopen van zendtijd op het kanaal van jouw keuze

Wij zetten graag een stapje harder voor jou!

 

Een goede stem is het halve werk

Het inspreken van een commercial is een vak. Want zeg nou zelf: je wil natuurlijk wel dat jouw boodschap goed overkomt. Daarom maken wij gebruik van professionele voiceovers. Stemmen die hun vak verstaan. Onze stemacteurs en stemactrices hebben niet alleen talent voor inspreken, ze hebben ook inzicht in jouw bedrijfstak en weten wie jouw klanten zijn. Ga alvast naar de pagina onze stemmen om een indruk van onze stemmen te krijgen.

Commercialwinkel werkt nauw samen met Prima Reclame. Zo krijg jij als opdrachtgever het allerbeste van twee ondernemers, die al jaren stevig in de markt van commercials staan.

Adverteren op de radio, tv of internet is vele malen effectiever dan adverteren in een huis-aan-huis blad of dagblad. Met een commercial bereik je in één klap een heel groot publiek. Meer informatie

 

Zet je bedrijf of dienst nog beter in de markt. Neem nu contact met ons op!